Persian
شما هیچ موردی در سبد خرید خود ندارید
جستجو
3 Items in جدول 4 Items in جدول لیست

شربت ذرت با فروکتوز بالا(62%)

این شربت یکی از فرمهای تولید شده شربتهای HFCS میباشد که در مقایسه با شربتهای HFCS 42 و HFCS55 دارای درصد فروکتوز بالاتر و بنابراین میزان شیرینی بالاتری را فراهم می کند.
0 تومان

شربت گلوکز

شربت گلوکز که با نام گلوکز قنادی نیز شناخته می شود، شربتی است که بعنوان جایگزین شکر کاربردهای متنوعی را در صنایع غذایی پیدا کرده است.

سولویتوز

سولویتوز نام یک ترکیب نشاسته است که دارای بار کاتیونی و محلول در آب سرد است.
0 تومان

استابیلایزر ماست

ماست از تخمیر قند شیر به نام لاکتوز حاصل می‌شود. باکتری ویژه تهیه ماست (لاکتوباسیل)، لاکتوز را به اسید لاکتیک تبدیل می‌کند و به علاوه به ماست بافت ژل مانندی می‌دهد.
0 تومان

استابلایزر دوغ

دوغ یکی از فراورده های لبنی تخمیری پر مصرف محسوب می شود که حاوی مواد معدنی از جمله کلسیم، منیزیم، آب، پتاسیم بوده و دارای ویتامین‌های D و گروه B می باشد. در این فرآورده، به دلیل پی اچ پایین، پروتئین ها به نقطه ایزوالکتریک خود نزدیک می شوند و در نتیجه، شروع به تجمع و رسوب می کنند (رسوب میسلهای کازئین) که این امر سبب ناپایداری و ایجاد حالت دو فاز شدن دوغ بعد از تولید و در حین نگهداری می شود. شرکت گلوکوزان با طراحی و تولید استابلایزر دوغ با نام STAB GO-01 توانسته است گام مثبتی را جهت رفع مشکل در حوزه تولید این محصول با ارزش بردارد.
0 تومان

استابلایزر شیرکاکائو

شیر کاکائو نوعی نوشیدنی است که از مخلوط نمودن شیر با شکلات و شکر به دست می آید.جلوگیری از ناپایداری فیزیکی شیر کاکائو یکی از چالش های بزرگ صنایع لبنی است. جهت رفع این مشکل، استابلایزر با نام STAB GO-۰۳ با ویژگیهای منحصر به فرد و متناسب با شرایط تولید شیرکاکائو در شرکت گلوکوزان طراحی و تولید شده است.
0 تومان