لطفا هرگونه سوالی در خصوص مسائل بورس و سهام و نماد غگل دارید با واحد امور سهام - آقای فراهانی (02188891978) داخلی 335 - تماس حاصل فرمایید. همچنین از شماره همراه (۰۹۰۳۳۷۵۶۹۲۴) صرفا جهت ارسال مستندات، عکس و مکاتبات و اعلام شماره حساب جهت دریافت سود سهام استفاده نمائید.
دوغ یکی از فراورده های لبنی تخمیری پر مصرف محسوب میشود که حاوی مواد معدنی از جمله کلسیم، منیزیم، آب، پتاسیم بوده و دارای ویتامینهای D و گروه B میباشد. در این فرآورده، به دلیل پی اچ پایین، پروتئین ها به نقطه ایزوالکتریک خود نزدیک می شوند و در نتیجه، شروع به تجمع و رسوب می کنند (رسوب میسلهای کازئین) که این امر سبب ناپایداری و ایجاد حالت دو فاز شدن دوغ بعد از تولید و در حین نگهداری می شود. شرکت گلوکوزان با طراحی و تولید استبیلایزر دوغ با نام STAB GO-01 توانسته است گام مثبتی را جهت رفع مشکل در حوزه تولید این محصول با ارزش بردارد.
ماست از تخمیر قند شیر به نام لاکتوز حاصل میشود. باکتری ویژه تهیه ماست (لاکتوباسیل)، لاکتوز را به اسید لاکتیک تبدیل میکند و به علاوه به ماست بافت ژل مانندی میدهد. به دلیل وجود اسید لاکتیک، ماست مزه تند و ترشی پیدا میکند. استابلایزر ماست STAB GO-4 طراحی شده در شرکت گلوکوزان با توجه به سلیقه ایرانی طراحی شده و با ایجاد بافت خامه ای متراکم در ماست و طعم مناسب میتواند نظر مشتری را جلب کند.این استابلایزر همچنین دارای قدرت بالای جذب و نگهداری آب میباشد.
نشاسته پری ژلاتینه نشاسته از اصلاح نشاسته های ذرت و سیب زمینی تولید شده که با داشتن خصوصیاتی همچون انحلال پذیری در آب سرد و توانایی بالا در جذب آب در طیف وسیعی از محصولات غذایی و همچنین محصولات تولیدی در صنایع دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.
نتایج حاصل از تحقیقات علمی نشان میدهد کهیک رژیم غذایی پر کالری با فعالیت بدنی ناکافی باعث افزایش وزن یا چاقی میگردد که می تواند عامل بروز بیماری های مختلف از جمله دیابت، افزایش فشار خون، بیماری های قلبی و عروقی و حتی سرطان باشد. بنابراین توجه بسیاری از محققین و تولیدکنندگان صنعت غذا به سمت طراحی و توسعه محصولات غذایی رژیمی با کالری پایین و عرضه آنها به بازار معطوف شده است.
نشاسته خام یکی از محصولات جانبی در فرآیند آسیاب مرطوب ذرت می باشد. ابن محصول پس از جداسازی و خالص سازی تحت شرایط دمایی خشک شده و در محصولات غذایی و صنایع دیگر قابلیت کاربرد پیدا می کند.