لطفا هرگونه سوالی در خصوص مسائل بورس و سهام و نماد غگل دارید با واحد امور سهام - آقای فراهانی (02188891978) داخلی 335 - تماس حاصل فرمایید. همچنین از شماره همراه (۰۹۰۳۳۷۵۶۹۲۴) صرفا جهت ارسال مستندات، عکس و مکاتبات و اعلام شماره حساب جهت دریافت سود سهام  استفاده نمائید.

 
جستجو
مشاهده محصولات مشتقات نشاسته

مشتقات نشاسته

3 اقلام در گرید 4 اقلام در گرید لیست

استابلایزر دوغ

دوغ یکی از فراورده های لبنی تخمیری پر مصرف محسوب میشود که حاوی مواد معدنی از جمله کلسیم، منیزیم، آب، پتاسیم بوده و دارای ویتامین‌های D و گروه B میباشد. در این فرآورده، به دلیل پی اچ پایین، پروتئین ها به نقطه ایزوالکتریک خود نزدیک می شوند و در نتیجه، شروع به تجمع و رسوب می کنند (رسوب میسلهای کازئین) که این امر سبب ناپایداری و ایجاد حالت دو فاز شدن دوغ بعد از تولید و در حین نگهداری می شود. شرکت گلوکوزان با طراحی و تولید استبیلایزر دوغ با نام STAB GO-01 توانسته است گام مثبتی را جهت رفع مشکل در حوزه تولید این محصول با ارزش بردارد.

استابلایزر شیرکاکائو

شیر کاکائو نوعی نوشیدنی است که از مخلوط نمودن شیر با شکلات و شکر به دست می آید.

استابیلایزر ماست

ماست از تخمیر قند شیر به نام لاکتوز حاصل می‌شود. باکتری ویژه تهیه ماست (لاکتوباسیل)، لاکتوز را به اسید لاکتیک تبدیل می‌کند و به علاوه به ماست بافت ژل مانندی می‌دهد. به دلیل وجود اسید لاکتیک، ماست مزه تند و ترشی پیدا می‌کند. استابلایزر ماست STAB GO-4 طراحی شده در شرکت گلوکوزان با توجه به سلیقه ایرانی طراحی شده و با ایجاد بافت خامه ای متراکم در ماست و طعم مناسب میتواند نظر مشتری را جلب کند.این استابلایزر همچنین دارای قدرت بالای جذب و نگهداری آب میباشد.

نشاسته پریژلاتینه

نشاسته پری ژلاتینه نشاسته از اصلاح نشاسته های ذرت و سیب زمینی تولید شده که با داشتن خصوصیاتی همچون انحلال پذیری در آب سرد و توانایی بالا در جذب آب در طیف وسیعی از محصولات غذایی و صنعتی استفاده می گردد.

نشاسته ذرت خوراکی

نشاسته خوراکی ذرت، یکی از محصولات اصلی شرکت گلوکوزان است که در صنایع غذایی مختلف مصرف دارد.

نشاسته های مقاوم (Resistant starches)

نشاستهٔ مقاوم مانند فیبر محلول قابل‌ تخمیر عمل می‌کند. در معده و رودهٔ کوچک بدون هضم‌شدن حرکت کرده و بالاخره به ‌روده بزرگ می‌رسد، و در آنجا باکتری‌های روده را تغذیه می‌کند. وقتی باکتری، نشاسته مقاوم را هضم می‌کند، چندین ترکیب از جمله گازها و اسیدهای چرب کوتاه زنجیر تشکیل می شود.
-->