نشاسته اکسید نشاسته اصلاح شده است که نسبت به نشاسته خام دارای خواص جدیدی می باشد که از مهم ترین آنها میتوان به سیالیت بالا و ویسکوزیته پائین آن اشاره نمود .
نشاسته پری ژلاتینه نشاسته از اصلاح نشاسته های ذرت و سیب زمینی تولید شده که با داشتن خصوصیاتی همچون انحلال پذیری در آب سرد و توانایی بالا در جذب آب در طیف وسیعی از محصولات غذایی و همچنین محصولات تولیدی در صنایع دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.
نشاسته کاتیونیک نشاسته ای است که در طول زنجیره های پلیمری آن ترکیبات آمونیوم چهارتایی جایگزین هیدروکسیدها گردیده است.این نشاسته با برقراری پیوند قوی با الیاف سلولزی حاوی بار منفی و پرکننده های معدنی و رنگها در صنعت تولید کاغذ،عمدتا باعث حفظ و نگهداری الیاف و رنگدانه ها روی کاغذ می شود.
چسب های پایه نشاسته دکسترین از خانواده نشاسته های اصلاح شده ای هستند که از برشته کردن نشاسته در مجاورت کاتالیست های اسیدی بدست می آید. از ویژگی های چسب دکسترین می توان به چسبندگی قوی، انحلال پذیری در آب سرد و ایجاد مایع ویسکوز اشاره کرد.