Persian
هیچ محصولی در سبد سفارش شما وجود ندارد.
جستجو

روغن کلاله طلایی

تولید کننده: شرکت گلوکوزان
0 تومان
روغن ذرت ، یکی از محصولات مهم شرکت گلوکوزان است که با توجه به کیفیت بالای آن مورد توجه بسیاری از مشتریان در سطح کشور قرار گرفته است.
+ -
مشخصات محصولات
آنالیز فیزیکو شیمیایی
  • مزه و بو عاری از هرگونه بو و مزه تندی و غیر طبیعی
  • وضع ظاهری شفاف
  • رطوبت و مواد فرار در C º 105 (درصد وزنی) بیشینه 0.2
  • ناخالصی های نامحلول (ppm) بیشینه 500
  • اسیدیته (درصد وزنی اولئیک اسید) بیشینه 0.1
  • عدد پراکسید (میلی اکی والان گرم اکسیژن در کیلوگرم روغن) (دوماه بعد از تولید:بیشینه 1),(روغن وارداتی در زمان ترخیص:بیشینه 1),(حد قابل مصرف:بیشینه 5)
  • باقیمانده صابون (درصد وزنی) بیشینه 0.05
  • چگالی روغن نسبت به آب در 20 درجه سانتیگراد 0.917-0.925
  • ضریب شکست (C º 40) 1.465-1.468
  • عدد صابونی (میلی گرم پتاس در روغن) 195-187
  • عدد یدی 135-103
  • مواد غیر قابل صابونی شده (درصد وزنی) بیشینه 1.5
  • پایداری به روش رنسیمت در 110 درجه سانتیگراد(ساعت) حداقل 9 ساعت
  • آنیزیدین بیشینه 6
  • هيدروکربن هاي آروماتيک چند حلقه اي (μg/kg) بيشينه 2
  • روغن معدنی عاری
  • زيرالنون (μg/kg) 400
آلاینده های فلزی
  • آهن (ppm) بیشینه 1.5
  • مس (ppm) بیشینه 0.1
  • سرب (ppm) حداکثر 0.1
  • آرسنیک (ppm) حداکثر 1.0
توضیحات

از آنجایی که روغن ذرت حاوی اسیدهای چرب ضروری و مقدار زیادی مواد آنتی اکسیداسیون طبیعی است، از پایداری بالایی برخوردار بوده و بنابراین مناسب پخت و سرخ کردن نیز می­ باشد. این محصول منبع بسیار مهمی از ویتامین E و توکوفرول بوده و عمل اکسیداسیون آن در مقابل نور با تأخیر انجام می­ شود. روغن ذرت سرشار از اسیدهای چرب لینولنیک ، امگا ۳ و امگا ۶ وعاری از کلسترول است، در نتیجه خطر ابتلا به بیماری­های قلبی را به نحو چشمگیری کاهش می­ دهد.

این روغن دارای بویی ملایم و شفافیت مطلوب بوده و کیفیت بالای آن از نظر ارزش تغذیه ای موجب کاربردهای گسترده درصنایع غذایی و دارویی شده است.

لازم به ذکر است که استخراج روغن در شرکت گلوکوزان بر خلاف سایر تولیدکنندگان روغن نباتی، از طریق پرس های مکانیکی انجام شده و لذا هیچگونه حلال شیمیایی به آن اضافه نمی شود. اخذ گواهیهای ایزو9001و22000 برای این محصول موید کیفیت وسلامت آن می باشد.



مشخصات محصولات
مزه و بو عاری از هرگونه بو و مزه تندی و غیر طبیعی
وضع ظاهری شفاف
رطوبت و مواد فرار در C º 105 (درصد وزنی) بیشینه 0.2
ناخالصی های نامحلول (ppm) بیشینه 500
اسیدیته (درصد وزنی اولئیک اسید) بیشینه 0.1
عدد پراکسید (میلی اکی والان گرم اکسیژن در کیلوگرم روغن) (دوماه بعد از تولید:بیشینه 1),(روغن وارداتی در زمان ترخیص:بیشینه 1),(حد قابل مصرف:بیشینه 5)
باقیمانده صابون (درصد وزنی) بیشینه 0.05
چگالی روغن نسبت به آب در 20 درجه سانتیگراد 0.917-0.925
ضریب شکست (C º 40) 1.465-1.468
عدد صابونی (میلی گرم پتاس در روغن) 195-187
عدد یدی 135-103
مواد غیر قابل صابونی شده (درصد وزنی) بیشینه 1.5
پایداری به روش رنسیمت در 110 درجه سانتیگراد(ساعت) حداقل 9 ساعت
آنیزیدین بیشینه 6
آهن (ppm) بیشینه 1.5
مس (ppm) بیشینه 0.1
سرب (ppm) حداکثر 0.1
آرسنیک (ppm) حداکثر 1.0
هيدروکربن هاي آروماتيک چند حلقه اي (μg/kg) بيشينه 2
روغن معدنی عاری
زيرالنون (μg/kg) 400

پشتیبانی واتساپ