Persian
هیچ محصولی در سبد سفارش شما وجود ندارد.
جستجو
خبرخوان

آرشیو مقالات "اردیبهشت 1403"

افزودن شربت ذرت با فروکتوز بالا به بیسکویت در سطوح مختلف فروکتوز: ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی

بیسکویت یکی از مهمترین محصولات نانوایی بوده که در فرمولاسیون آن  از آرد گندم، شکر، چربی و نمک استفاده میشود. پس از مخلوط کردن این مواد و افزودن دیگر مواد از جمله شیر بدون چربی، بکینگ پودر، سولفیت سدیم و امولسیفایر، خمیر بیسکویت تشکیل شده وارد مرحله پخت میشود.

پشتیبانی واتساپ