شربت مالتودکسترین حاوی زنجیره های پلیمری با وزن مولکولی بین مولکولهای نشاسته و مونومرهای گلوکز هستند. این محصولات بسته به درجه هیدرولیز نشاسته تحت فرایند اسیدی یا آنزیمی دارای معادل دکستروز (DE) بین 12 تا 20 میباشند. آنها بسیار محلول در آب بوده و در مقایسه با شربت های گلوکز کمتر تحت تاثیر واکنش های قهوه ای قرار می گیرند. سازمان غذا و داروی ایالات متحده(FDA) این ماده را به عنوان یک افزودنی غذایی بی خطر تائید کرده است.
موارد مصرف:
مواد غذایی اسنک و پخته شده ( نان، بیسکویت و ...)
نوشیدنی های میوه ای و گاز دار
مصالح ساختمانی
غذاهای کنسرو و بسته بندی شده
داروها
فرایند تخمیر
شیرینیجات
محصولات لبنی
انواع مربا