Search

گلوتن مایع و آمینوگلوتن

0 تومان
گلوتن مایع عصاره ای است که در اثر خیساندن ذرت (corn steep liquor) حاصل می شود. این مایع غلیظ قهوه ای رنگ حاوی اسیدهای آمینه با ارزش پروتئین ذرت و سرشار از مواد قندی و نشاسته بوده و برای دام و طیور انرژی زا و خوش خوراک است. گلوتن مایع برای اولین بار توسط شرکت گلوکوزان در کشور تولید و اخیراَ نیز نوع پودری آن به نام تجاری آمینو گلوتن به بازار عرضه شده است.
+ -
Products specifications
آنالیز فیزیکو شیمیایی
  • بومه 28-32
  • Wet 45-50 درصد
  • پروتئین (درصد وزنی در کل ماده) 25 درصد
  • فیبر در ماده خشک 1 درصد
  • خاکستر در ماده خشک 8-10 درصد
  • چربی در ماده خشک 2>%
  • pH 4-5
  • ماده خشک تام (گرم در 100 گرم) 52-55 %
  • اسید لاکتیک در ماده خشک 10-14 %
  • کربوهیدرات 6
  • DM 53%
  • ME 2800 Kcal
  • CP 25%
  • CF 1%
  • NDF <1%
  • EE 1%
  • ASH 8.8 %
  • Ca 1%
  • Ava,P 3%
  • K 1%
  • Na 0.2%
  • S 0.34%
  • منیزیم (Mg) 1%
  • منگنز (Mn) 0.012 ppm
  • Zn 0.005 ppm
پروفایل آمینواسیدها
  • آرژینین (Arg) 0.4 %
  • سیستئین (Cys) 0.5%
  • لیزین (Lys) 0.2%
  • متیونین (Met) 0.5%
  • Try 0.2%
  • Iso 0.9%
  • Moi 47.5%
Description

این خوراک حاوی انرژی متابولیسم بالا بوده و پروتئین عبوری آن محلول در آب است . بهترین روش استفاده از آن به صورت مایع می باشد. میتوان آن را به صورت خالص و یا با ملاس و به صورت TMR مصرف نمود . در نتیجه محلول نهایی از انرژی ، پروتئین و قند بالایی برخوردار خواهد بود . گلوتن مایع در نشخوار کنندگان تک معده ای ها و طیور تخمگذار و گوشتی کاربرد دارد.

 

فواید مصرف در نشخوارکنندگان

افزایش تولید شیر و بهبود عملکرد دامهای پرواری

پروتئین عبوری بالا مناسب جهت تغذیه نشخوارکنندگان

افزایش خوش خوراکی جیره و بهبود روند هضم و جذب مواد غذایی (افزایش اشتها) در نتیجه افزایش مصرف علوفه

کاهش قیمت جیره و جلوگیری از پرت جیره در زمان حمل و نقل و در زمان مصرف

علاوه بر تامین انرژی و پروتئین بالا به دلیل قدرت چسبندگی آن از گرد و غبار جلوگیری کرده و مانع پودر شدن خوراک و یکنواختی در جیره می شود.

حمل و نقل آسان و بهداشتی

کاهش جفت ماندگی

افزایش تخمک پذیری

تنظیم فحلی در حیوان

 

فواید مصرف در طیور

از آنجایی که مصرف روغن گیاهی حاوی اسید های چرب ضرورت در مرغداری در تابستان به دلیل خطر فساد و مشکلات نگهداری و مخلوط نشدن یکنواختی به راحتی امکانپذیر نمی باشد با مصرف گلوتن مایع در جیره کاهش مصرف روغن را در جیره ها شاهده خواهیم  بود.

کاهش گرد و خاک سالن و جلوگیری از بروز بیماری های تنفسی نظیر CRD

خوش خوراکی جیره و جلوگیری از پودر شدن خوراک  ممانعت از جدا شدن مواد خوراکی درشت توسط طیور و در نتیجه تغذیه اجباری و ایجاد یکنواختی در خوراک

کاهش قیمت تمام شده در جیره مصرفی

حمل و نقل آسان و بهداشتی

 

میزان مصرف در انواع دام ها:

در گاو های شیری به ازاء هر 250 کیلوگرم وزن دام زنده تا یک کیلوگرم مخلوط یا خالص

در گاو های گوشتی به ازاء هر 250 کیلوگرم وزن دام زنده تا دو کیلوگرم مخلوط یا خالص

بره ها 5 درصد جیره

مرغ تخمگذار 2-5 درصد

مرغ گوشتی 5-8 درصد

کارخانجات خوراک دام 4 درصد جیره

 

مقایسه فروش محصول تولید شده از گلوتن مایع در بازار در مقایسه با محصول تولیدی از ملاس:

در کارخانجات تولید خوراک دام  کنسانتره تولیدی با ملاس به رنگ تیره درآمده که خود باعث یکنواختی و عدم تنوع در محصول تولیدی و کاهش خوش خوراکی کنسانتره می شود . لذا با جایگزین کردن گلوتن مایع تا 50 درصد ملاس مصرفی در کنسانتره علاوه بر خوش خوراکی و تامین پروتئین جیره رنگ طلایی در کنسانتره تولیدی ایجاد شده که به تغییر رنگ علاوه بر افزایش مصرف در حیوان در فروش محصول تولیدی کارخانه در مقایسه با ملاس نقش به سزایی ایفا خواهد کرد.

 

مقایسه گلوتن مایع با ملاس از نظر تغذیه ای:

ملاس از نظر ویتامین ریبوفلاوین A وD فقیر بوده و درصد پتاسیم بالا و درصد فسفر پایین دارد و در صورت مصرف بیشتر از حد جیره باعث برهم زدن نسبت اسیدهای چرب شکمبه(به خصوص اگر علوفه جیره کم کیفیت باشد) و تولید بوتیرات بیشتر و پروپیونات کمتر در نتیجه تولید کمتر گلوکوز ، کمبود پروتئین و بروز علائم مسمومیت ملاس می شود. این علائم شامل عدم تطابق ، کوری ناشی از آسیب بافت مغز مشابه علائم نکروز کورتکس مغز و نیز اسهال می باشد. در صورتی که گلوتن مایع دارای درصد پروتئین و انرژی قابل متابولیسم و خاکستر بالا ویتامین های B1  و B6  ، کولین و بیوتین مطلوب و پتاسیم کمتر و در صد فسفات بالاتر از ملاس بوده و در صورت مصرف بیش از حد مانع علائم ذکر شده در ملاس و جلوگیری از اسهال در حیوان می شود.

 

 

Products specifications
بومه 28-32
Wet 45-50 درصد
پروتئین (درصد وزنی در کل ماده) 25 درصد
فیبر در ماده خشک 1 درصد
خاکستر در ماده خشک 8-10 درصد
چربی در ماده خشک 2>%
pH 4-5
ماده خشک تام (گرم در 100 گرم) 52-55 %
اسید لاکتیک در ماده خشک 10-14 %
کربوهیدرات 6
DM 53%
ME 2800 Kcal
CP 25%
CF 1%
NDF <1%
EE 1%
ASH 8.8 %
Ca 1%
Ava,P 3%
K 1%
Na 0.2%
S 0.34%
منیزیم (Mg) 1%
منگنز (Mn) 0.012 ppm
Zn 0.005 ppm
آرژینین (Arg) 0.4 %
سیستئین (Cys) 0.5%
لیزین (Lys) 0.2%
متیونین (Met) 0.5%
Try 0.2%
Iso 0.9%
Moi 47.5%

پشتیبانی واتساپ