Persian
هیچ محصولی در سبد سفارش شما وجود ندارد.
جستجو

شربت گلوکز

شربت گلوکز که با نام گلوکز قنادی نیز شناخته می شود، شربتی است که بعنوان جایگزین شکر کاربردهای متنوعی را در صنایع غذایی پیدا کرده است.
مشخصات محصولات
آنالیز فیزیکو شیمیایی
  • رنگ بی رنگ تا زرد روشن
  • طعم داراي شیرینی مخصوص به خود
  • بو بوي مخصوص به خود
  • وضع ظاهری شفاف
  • مواد خارجی منفی
  • معادل دکستروزدر ماده خشک(DE) حداقل 20
  • بریکس % حداقل 80
  • pH 0.5 ± 5
  • خاکسترسولفاته % حداکثر 0.2
  • ماده خشک تام (گرم در 100 گرم) حداقل 78
  • نشاسته % منفی
  • HMF (ppm) حداکثر 40
آلاینده های فلزی
  • سرب (ppm) حداکثر 0.2
  • آرسنیک (ppm) حداکثر 1.0
توضیحات

شربتهای گلوکز بسته به درجه هیدرولیز نشاسته تحت شرایط اسیدی یا آنزیمی دارای درجات شیرینی مختلف (DE یا معادل دکستروز مختلف) بوده و بنابراین حاوی مقادیر مختلفی از گلوکز، مالتوز و سایر چند قندی ها (الیگوساکاریدها) می باشند. این شربت ها ضمن تنظیم میزان شیرینی در مد مطلوب با ایجاد قوام و طعم مناسب و همچنین تعدیل نمودن واکنشهای قهوه ای شدن، از ایجاد شکرک، خشک و بیات شدن بسیاری از محصولات غذایی جلوگیری کرده و ماندگاری آنها را افزایش می دهد. استفاده از گلوکز در انواع بستنی موجب جلوگیری از رشد سریع کریستال های یخ می شود. در حل حاضر شرکت گلوکوزان در حال عرضه شربت های گلوکز با DE های مختلف۳۹-45 و 60) و با بریکس های ۸۳  تا %۸۵  به مشتریان خود می باشد. 

 

موارد مصرف:

   شکلات ، تافی ، آبنبات ، گز، بن بن ، نوقا ، حلوا و قنادی ها

   محصولات ژلاتینی، پاستیل

   انواع ماالشعیر و نوشیدنی های میوه ای

   سس  کچاپ

   بستنی شیری و یخی

   بیسکوییت ، اسنک ، کیک و کلوچه و نان

   آدامس سازی

   دسرهای لبنی و ماست

   مربا ، کمپوت ، کنسرو

   غذای کودکان

   صنعت دارو سازی(ساخت قرص ها)

این محصول فروخته شده است
مشخصات محصولات
رنگ بی رنگ تا زرد روشن
طعم داراي شیرینی مخصوص به خود
بو بوي مخصوص به خود
وضع ظاهری شفاف
مواد خارجی منفی
معادل دکستروزدر ماده خشک(DE) حداقل 20
بریکس % حداقل 80
pH 0.5 ± 5
خاکسترسولفاته % حداکثر 0.2
ماده خشک تام (گرم در 100 گرم) حداقل 78
نشاسته % منفی
HMF (ppm) حداکثر 40
سرب (ppm) حداکثر 0.2
آرسنیک (ppm) حداکثر 1.0

پشتیبانی واتساپ