شربت F62 علاوه بر فراهم کردن میزان شیرینی بالاتر به دلایل زیر میتواند گزینه مناسبی جهت استفاده در محصولات آبمیوه، شربتها و ژله های قنادی باشد:
هر چه میزان شیرینی شربتها افزایش یابد (با افزایش میزان فروکتوز) میزان کمتری از شربت در محصولات نامبرده مصرف خواهند شد.
کاهش فعالیت آبی به دلیل تقویت فشار اسمزی و در نتیجه جلوگیری از رشد میکروبها و افزایش ماندگاری محصولات
کاهش خطر کریستالیزاسیون در این محصولات با افزایش درصد فروکتوز
تشدید طعم طبیعی محصولات با افزایش میزان فروکتوز به خصوص در نوشیدنیهای میوه ای
به علت افزایش خاصیت هایگروسکوپی محصول F62، اتلاف رطوبت و خشک شدن محصول با تاخیر بیشتری نسبت به شربتهای دیگر انجام میشود.
تقویت رنگ و خاصیت درخشندگی در محصولات ژله ای
کاهش بیشتر در نقطه انجماد و مناسب بودن در محصولات قنادی
کاهش زمان تشکیل ژل و جلوگیری از چسبیدن ژل به ظرف در محصولات ژله ای