محصولات روغن ذرت

بدينوسيله از كليه شركت‌هاى فعال در حوزه پخش مواد غذايى، دعوت بعمل مى‌آورد، در صـورت دارا بـودن توانمنـدى هــاى لازم، جهـت خـروج روزانـه 3000 كـارتن روغـن ذرت توليدى اين شركت، بـا دو برنـد كلالـه طلايـى و گلدن كـورن بـا شـماره 09127862897 تمـاس حاصل فرمايند.

Search

Maltodextrin Syrup

Manufacturer: Glucosan Factory
مالتو دکسترین (Maltodextrin) نوعی پودر سفید رنگ مشتق شده از نشاسته می باشد که تولید کنندگان برای بهبود طعم ، قوام و ماندگاری آنرا به بسیاری از مواد غذایی اضافه می کنند.
Products specifications
آنالیز فیزیکو شیمیایی
  • Appearance سفید یا زرد روشن
  • خاکسترسولفاته % حداکثر 0.5
  • پروتئین (درصد وزنی در کل ماده) حداکثر 0.5
  • ماده خشک تام (گرم در 100 گرم) نمونه پودری : حداقل 90
  • ماده خشک تام (گرم در 100 گرم) نمونه مایع : حداقل 50
  • فلزات سنگین % حداکثر 0.5
  • Equivalent to dextrose dry matter weight percentage (DE) حداکثر 20
  • SO2 (ppm) حداکثر 25
Description

شربت مالتودکسترین حاوی زنجیره های پلیمری با وزن مولکولی بین مولکولهای نشاسته و مونومرهای گلوکز هستند. این محصولات بسته به درجه هیدرولیز نشاسته تحت فرایند اسیدی یا  آنزیمی دارای معادل دکستروز (DE) بین 12 تا 20 میباشند. آنها بسیار محلول در آب بوده و در مقایسه با شربت های گلوکز کمتر تحت تاثیر  واکنش های قهوه ای قرار می گیرند. سازمان غذا و داروی ایالات متحده(FDA)  این ماده را به عنوان یک افزودنی غذایی بی خطر تائید کرده است.

موارد مصرف:

  مواد غذایی اسنک و پخته شده ( نان، بیسکویت و ...)
  نوشیدنی های میوه ای و گاز دار
  مصالح ساختمانی
  غذاهای کنسرو و بسته بندی شده
  داروها
  فرایند تخمیر
  شیرینیجات
  محصولات لبنی
  انواع مربا

This product is sold out
Products specifications
Appearance سفید یا زرد روشن
خاکسترسولفاته % حداکثر 0.5
پروتئین (درصد وزنی در کل ماده) حداکثر 0.5
ماده خشک تام (گرم در 100 گرم) نمونه پودری : حداقل 90
ماده خشک تام (گرم در 100 گرم) نمونه مایع : حداقل 50
فلزات سنگین % حداکثر 0.5
Equivalent to dextrose dry matter weight percentage (DE) حداکثر 20
SO2 (ppm) حداکثر 25

پشتیبانی واتساپ