شربتهای گلوکز بسته به درجه هیدرولیز نشاسته تحت شرایط اسیدی یا آنزیمی دارای درجات شیرینی مختلف (DE یا معادل دکستروز مختلف) بوده و بنابراین حاوی مقادیر مختلفی از گلوکز، مالتوز و سایر چند قندی ها (الیگوساکاریدها) می باشند. این شربت ها ضمن تنظیم میزان شیرینی در مد مطلوب با ایجاد قوام و طعم مناسب و همچنین تعدیل نمودن واکنشهای قهوه ای شدن، از ایجاد شکرک، خشک و بیات شدن بسیاری از محصولات غذایی جلوگیری کرده و ماندگاری آنها را افزایش می دهد. استفاده از گلوکز در انواع بستنی موجب جلوگیری از رشد سریع کریستال های یخ می شود. در حل حاضر شرکت گلوکوزان در حال عرضه شربت های گلوکز با DE های مختلف۳۹-45 و 60) و با بریکس های ۸۳ تا %۸۵ به مشتریان خود می باشد.
موارد مصرف:
شکلات ، تافی ، آبنبات ، گز، بن بن ، نوقا ، حلوا و قنادی ها
محصولات ژلاتینی، پاستیل
انواع ماالشعیر و نوشیدنی های میوه ای
سس کچاپ
بستنی شیری و یخی
بیسکوییت ، اسنک ، کیک و کلوچه و نان
آدامس سازی
دسرهای لبنی و ماست
مربا ، کمپوت ، کنسرو
غذای کودکان
صنعت دارو سازی(ساخت قرص ها)