محصولات روغن ذرت

بدينوسيله از كليه شركت‌هاى فعال در حوزه پخش مواد غذايى، دعوت بعمل مى‌آورد، در صـورت دارا بـودن توانمنـدى هــاى لازم، جهـت خـروج روزانـه 3000 كـارتن روغـن ذرت توليدى اين شركت، بـا دو برنـد كلالـه طلايـى و گلدن كـورن بـا شـماره 09126595575 تمـاس حاصل فرمايند.

Search

خط مشی شرکت گلوکزان

تاریخ بازنگری : 1402/7/20

شركت گلوكزان به عنوان توليد كننده محصو لات استحصالى از ذرت در ايران ، خود را متعهد مى داند تا آن دسته از نيازهاى جامعه را که بر عهده دارد، با کیفیت مطلوب و مورد پذیرش مصرف كنندگان با حفظ ايمنی و سلامت غذایی تولید نماید . هدف ما جلب رضایت مشتریان با نگاه بر كيفيت و ايمنى در زنجيره توليد روغن ذرت ومحصول فروكتوز وايجاد جايگاه برتر در بازارهای جهانی بر اساس تحقق اهداف ذيل است :

١- افزایش تولید با استفاده از تکنولوژی روز دنیا و بهره گیری از تجارب سایر سازمانهای مشابه خارجی

٢- استفاده از مواد اولیه و تجهیزات و دستگاههای مناسب و روشهای نوین حفظ و نگهداری تجهیزات

٣- حفظ و ار تقاء کیفیت محصولات تولیدی با توجه به نیازهای مشتریان و خواسته های بازار

۴- کاهش منابع انرژی مصرفی با رعایت اصول و ایجاد استاندارد سازی در فرایندها

۵- استفاده مجدد از منابع آب موجود در سازمان با رعایت اصول بازیافت در چرخه توليد

۶- افزایش بهره وری تولید با بکار گیری نیروی انسانی كار آمد و با انگيزه از طريق جلب مشاركت
    آنان وآموزش مستمر نیروی انسانی در حفظ ایمنی و بهداشت محصولات تولیدی

٧- گسترش بازار های هدف و عرضه محصولات قابل رقابت در بازارهای داخلی و خارجی

٨- ار تباط مستمر با مشتریان و بکار گیری نظرات اصلاحی آنان و ار تقاء سطح رضایت آنان

٩- رعایت کلیه الزامات و استاندارد های ملی و بین المللی به منظور افزایش كیفیت محصولات

١٠-تولید و ارائه محصولات نوین در قالب طرحهای تحقیق و توسعه با توجه به خواسته های مشتریان جدید و نيازبازار

١١-تولید کلیه محصولات غذایی به دور از هر گونە آلایندە های فیزیکی، شیمیایی و میكروبى همراه با رعايت اصول بهداشتی

١٢-تحت کنترل قرار دادن هر گونه مخاطره در هر بخش از زنجیره غذا

١٣-توسعه تحقیقات کاربردی به منظور افزایش سطح کیفیت محصولات و توسعه سازمان

مديريت ارشد سازمان جهت رسيدن به اهداف فوق ، و با ايجاد ارتباطات برون ودرون سازمانى مناسب اقدام به استقرار سيستم مديريت كيفيت براساس استاندارد 2015 :9001 ISO را براى تمامى محصولات توليدى ونيز سيستم مديريت ایمنى و سلامت مواد غذايى را بر اساس استاندارد 2018 :22000 ISO وHACCP ودريافت كواهينامه GMP را برای تولید و بسته بندی محصول روغن و محصول فروکتوز مایع به عنوان راهبردهای کاری خود مد نظر داشته و آنها را اجرا مى نمايد .

همچنين بهبود مستمر كيفيت و حصول اثر بخشى بر اساس الزامات سيستم مديريت كيفيت ونيز سيستم مديريت ايمنى و سلامت مواد غذايى مد نظر بوده واز جمله موارد رسيدن به اصول واهداف تعريف شده مى باشد .

 مدیر عامل    

    دکتر محمد بهرو

 

پشتیبانی واتساپ