لطفا هرگونه سوالی در خصوص مسائل بورس و سهام و نماد غگل دارید با واحد امور سهام - آقای فراهانی (09033756924) - تماس حاصل فرمایید.

 
جستجو

شربت فروکتوز F55

تولید کننده: شرکت گلوکوزان
این محصول نیز همانند شربت گلوکز، از نشاسته ذرت به دست می آید و به علت شیرینی زیاد و فواید گوناگون از نظر خواص طعم محصولات، می تواند بهترین جایگزین شکر باشد.
مشخصات محصولات
آنالیز فیزیکی و شیمیایی
  • مواد خارجی منفی
  • رنگ (ICUMSA) حداکثر 20
  • بریکس حداقل 75
  • ماده خشک حداقل 76.5 %
  • PH 3.3-4.5
  • هدایت الکتریکی حد اکثر 70 (µs cm -1)
  • فروکتوز حداقل 55
  • گلوکز حداکثر 40
  • دی اکسید گوگرد حداکثر 3 میلی گرم بر کیلوگرم
  • هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) حداکثر 75 میلی گرم بر کیلوگرم
  • خاکسترسولفاته حداکثر 1/0 درصد وزنی ماده خشک
  • آرسنیک حداکثر 1.0 میلی گرم در کیلوگرم
  • سرب حداکثر 0.1 میلی گرم در کیلوگرم

فروکتوز در اصل یک قند طبیعی بوده که در میوه ها وجود دارد. به علت شیرینی بیشتر و قیمت ارزان تر نسبت به شکر، این محصول به صورت صنعتی و در حجم بالا تولید می شود. فروکتوز، حلال ترین قند در آب می باشد. به همین دلیل خاصیت ضد کریستالیزاسیون دارد. به دلیل خاصیت ذکر شده، مواد غذایی که دارای فروکتوز باشند، مانند شکلات ها و آب نبات ها، از نرمی بیش تر برخوردارند. گفته می شود فروکتوز برای افراد مبتلا به دیابت نیز مفید می باشد.

این شربت جزء شیرین کننده ها طبیعی است و شیرینی معادل شیرینی شکر را فراهم می کند .
HFCS
یک قند احیا کننده است که باعث تشدید طعم محصول شده و رنگ مطلوب طلایی ایجاد می کند .
عامل ایجاد بافت نرم در شیرینی ، اسنک ها و دیگر محصولات نانوایی می شود .
با ثابت نگه داشتن رطوبت مانع از کریستالیزه شدن بعد از پخت می شود،
در کنسانتره های منجمد شده ای که مشکل حلالیت دارند، حل می شود .
باعث ثبات طعم شیرینی در محصولاتی مثل سس ها و سالادهای میوه می شود،
۹۶درصد قند موجود در آن قابلیت تخمیر دارد و در صنعت نانوایی بسیار پر اهمیت است،
با جلوگیری از فساد میکروارکانسیم ها و کاهش water activity باعث حفظ تازگی محصول می شود  

 

مشخصات محصولات
مواد خارجی منفی
رنگ (ICUMSA) حداکثر 20
بریکس حداقل 75
ماده خشک حداقل 76.5 %
PH 3.3-4.5
هدایت الکتریکی حد اکثر 70 (µs cm -1)
فروکتوز حداقل 55
گلوکز حداکثر 40
دی اکسید گوگرد حداکثر 3 میلی گرم بر کیلوگرم
هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) حداکثر 75 میلی گرم بر کیلوگرم
خاکسترسولفاته حداکثر 1/0 درصد وزنی ماده خشک
آرسنیک حداکثر 1.0 میلی گرم در کیلوگرم
سرب حداکثر 0.1 میلی گرم در کیلوگرم
نقد و بررسی خود را بنویسید بستن فرم بازبینی
*
*
  • بد
  • عالی
*
*
*
*
توضیحات

فروکتوز در اصل یک قند طبیعی بوده که در میوه ها وجود دارد. به علت شیرینی بیشتر و قیمت ارزان تر نسبت به شکر، این محصول به صورت صنعتی و در حجم بالا تولید می شود. فروکتوز، حلال ترین قند در آب می باشد. به همین دلیل خاصیت ضد کریستالیزاسیون دارد. به دلیل خاصیت ذکر شده، مواد غذایی که دارای فروکتوز باشند، مانند شکلات ها و آب نبات ها، از نرمی بیش تر برخوردارند. گفته می شود فروکتوز برای افراد مبتلا به دیابت نیز مفید می باشد.

این شربت جزء شیرین کننده ها طبیعی است و شیرینی معادل شیرینی شکر را فراهم می کند .
HFCS
یک قند احیا کننده است که باعث تشدید طعم محصول شده و رنگ مطلوب طلایی ایجاد می کند .
عامل ایجاد بافت نرم در شیرینی ، اسنک ها و دیگر محصولات نانوایی می شود .
با ثابت نگه داشتن رطوبت مانع از کریستالیزه شدن بعد از پخت می شود،
در کنسانتره های منجمد شده ای که مشکل حلالیت دارند، حل می شود .
باعث ثبات طعم شیرینی در محصولاتی مثل سس ها و سالادهای میوه می شود،
۹۶درصد قند موجود در آن قابلیت تخمیر دارد و در صنعت نانوایی بسیار پر اهمیت است،
با جلوگیری از فساد میکروارکانسیم ها و کاهش water activity باعث حفظ تازگی محصول می شود  

 

مشخصات محصولات
مواد خارجی منفی
رنگ (ICUMSA) حداکثر 20
بریکس حداقل 75
ماده خشک حداقل 76.5 %
PH 3.3-4.5
هدایت الکتریکی حد اکثر 70 (µs cm -1)
فروکتوز حداقل 55
گلوکز حداکثر 40
دی اکسید گوگرد حداکثر 3 میلی گرم بر کیلوگرم
هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) حداکثر 75 میلی گرم بر کیلوگرم
خاکسترسولفاته حداکثر 1/0 درصد وزنی ماده خشک
آرسنیک حداکثر 1.0 میلی گرم در کیلوگرم
سرب حداکثر 0.1 میلی گرم در کیلوگرم
-->